Goede redenen om u in te schrijven als arts

Niemand weet waar of wanneer uw patiënten iets kan overkomen en dus wanneer ze u of een andere arts (wachtarts, spoedarts, een nieuwe specialist enz.) zullen raadplegen. Uw patiënten hebben recht op de beste gezondheidszorg. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat u hen geen onnodige onderzoeken laat ondergaan, hun geen gecontra-indiceerde medicijnen voorschrijft en de juiste diagnose stelt?

 

Dankzij de beveiligde elektronische deling van gezondheidsgegevens heeft u eindelijk 24 uur per dag een totaalbeeld van de gezondheid van uw patiënten. Op deze manier kunt u ze beter behandelen omdat u hun medische voorgeschiedenis kent.

Dit systeem bevordert een betere samenwerking en een betere communicatie tussen alle zorgverstrekkers die instaan voor de behandeling van een patiënt.

 

Het Brusselse Gezondheidsnetwerk is volledig geïntegreerd in uw patiëntensoftware. U hoeft dus maar één software te gebruiken. U bespaart tijd en wint aan efficiëntie.

 

De inschrijving op het Brusselse Gezondheidsnetwerk is gratis en overal in België geldig aangezien het verbonden is met vergelijkbare netwerken in Vlaanderen en Wallonië.

Om gebruik te kunnen maken van de diensten die het Brusselse Gezondheidsnetwerk aanbiedt, dient u zich als zorgverstrekker in te schrijven. De patiënten moeten zich eveneens inschrijven en kennis te hebben genomen van het reglement persoonlijke levenssfeer en de gebruiksvoorwaarden.