Brussels Gezondheidsnetwerk - Homepage

Brusselse GezondheidsnetwerkMijn medisch dossier volgt me overal

SOS médecin werft aan!

een zelfstandige en erkend huisarts voor thuisbezoeken in Brussel

Stuur uw CV en motivatiebrief aan info@sosmedecins.be

Het Brusselse Gezondheidsnetwerk voor zorgverstrekkers: Kies ervoor om het gecomputeriseerde medische dossier van uw patiënten te delen

Het Brussels Gezondheidsnetwerk stelt zorgverstrekkers in staat om gecomputeriseerde gezondheidsdocumenten (testresultaten, medische rapporten, correspondentie, enz.) uit te wisselen voor dezelfde patiënt .

Wanneer een patiënt verschillende zorgverstrekkers raadpleegt of het slachtoffer is van een ongeval of in het ziekenhuis wordt opgenomen, kunnen alle zorgstrekkers die in deze gevallen ingrijpen, toegang krijgen tot informatie die betrekking heeft op de patiënt en dit met zijn of haar toestemming.

De voordelen van het gedeelde medische dossier?

Deze uitwisseling van medische informatie tussen zorgverstrekkers vergemakkelijkt de patiëntenzorg en verbetert de kwaliteit en veiligheid van de zorg.

Dankzij het Brussels Gezondheidsnetwerk hebt u als arts toegang in realtime en op een veilige manier tot bepaalde medische documenten van uw patiënten. De gegevens die toegankelijk zijn via het Brussels Gezondheidsnetwerk kunnen afkomstig zijn van gezondheidsinstellingen in heel België.

Nieuwsbrief

Ik blijf op de hoogte van de ontwikkeling van het Brusselse Gezondheidsnetwerk

 

NIEUW: activeer vanaf nu de toegang van uw patiënten tot hun gezondheidsgegevens.

De elektronische toegang van de patiënt tot zijn of haar medisch dossier maakt deel uit van het e-Gezondheidsactieplan dat goedgekeurd werd door alle Belgische ministers van volksgezondheid. Als zorgverstrekker kunt u uw patiënten toegang geven tot hun gegevens. En dit alleen voor de documenten die u geschreven hebt. Ontdek alle informatie over dit onderwerp alsook de handleiding om deze optie te activeren.

eHealthacademy: Leer de e-gezondheidstools te gebruiken!

U vindt hier alle Brusselse initiatieven die u op weg helpen om e-gezondheid beter te begrijpen.
Wij begeleiden u om het elektronisch delen van gezondheidsgegevens aan te leren. Voortaan bent u niet meer alleen.

SAMEN CONNECTEREN!

Leden en ziekenhuizen die op het Brusselse Gezondheidsnetwerk zijn aangesloten