Brussels Gezondheidsnetwerk - Homepage

Brusselse GezondheidsnetwerkHet leven vóór alles

Leer de e-gezondheidstools te gebruiken!

eHealthacademy

U vindt hier alle Brusselse initiatieven die u op weg helpen om e-gezondheid beter te begrijpen.
Wij begeleiden u om het elektronisch delen van gezondheidsgegevens aan te leren. Voortaan bent u niet meer alleen.

SAMEN CONNECTEREN!

Nieuwsbrief

Ik blijf op de hoogte van de ontwikkeling van het Brusselse Gezondheidsnetwerk

Redenen om u op het Brusselse Gezondheidsnetwerk in te schrijven?

Niets is belangrijker dan het leven. Uw leven uiteraard, maar ook dat van uw patiënten. Daarom moeten we het koste wat het kost beschermen, om ervan te kunnen genieten en ons op elke leeftijd goed te voelen. Ontdek het platform van het Brusselse Gezondheidsnetwerk dat als missie heeft het leven te beschermen. En de beste gezondheidszorg te garanderen.

Concreet gezien is het Brusselse Gezondheidsnetwerk een netwerk voor het elektronisch en beveiligd delen van gezondheidsgegevens, dat alle Brusselse en Belgische ziekenhuizen verbindt met de artsen buiten de ziekenhuizen. Het neemt bepaalde medische documenten van patiënten op in een repertorium en biedt u zo een totaalbeeld van hun gezondheid. Het delen van gezondheidsgegevens gebeurt uitsluitend in het kader van de zorgcontinuïteit voor de patiënt. Dankzij de toegankelijkheid van de informatie levert het Brusselse Gezondheidsnetwerk een bijdrage aan een betere zorgkwaliteit. Het valoriseert en verbetert de samenwerking tussen alle zorgverstrekkers.

Dankzij dit netwerk heeft u als arts in real time en op beveiligde wijze toegang tot bepaalde medische documenten van uw patiënten. De gegevens die op het Brusselse Gezondheidsnetwerk toegankelijk zijn, kunnen afkomstig zijn van zorginstellingen overal in België.

Leden en ziekenhuizen die op het Brusselse Gezondheidsnetwerk zijn aangesloten