Goede redenen om u in te schrijven

Niemand weet waar en wanneer u iets kan overkomen en wanneer u naar uw vaste arts of een arts die u nog niet kent moet. U heeft recht op de beste gezondheidszorg. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat u geen onnodige onderzoeken ondergaat, geen gecontra-indiceerde medicijnen krijgt voorgeschreven en de juiste diagnose ontvangt?

Dankzij de beveiligde elektronische deling van gezondheidsgegevens krijgen de zorgverstrekker die u behandelen eindelijk een totaalbeeld van uw gezondheid. Wanneer ze uw medische voorgeschiedenis kennen, kunnen zij u beter behandelen.

Dit systeem bevordert een betere samenwerking en een betere communicatie tussen alle zorgverstrekkers die u behandelen.

Bovendien heeft u minder papieren die u moet bewaren of doorgeven. Zo vermijdt u het risico dat u een medisch document kwijtraakt.

Uw inschrijving op het Brusselse Gezondheidsnetwerk is gratis en overal in België geldig aangezien het verbonden is met vergelijkbare netwerken in Vlaanderen en Wallonië.

Om gebruik te kunnen maken van de diensten die het Brusselse Gezondheidsnetwerk aanbiedt, dient u zich in te schrijven en kennis te hebben genomen van het Reglement persoonlijke levenssfeer en de gebruiksvoorwaarden. ​